MESTARIKURSSIT

Kirjoita tekstisi tähän...

                                       Eveliina Sumelius-Lindblom

                                                             MAANANTAISTA KESKIVIIKKOON 24.-26.6

Porvoonseudun musiikkiopisto järjestää ma-ke 24.–26.6. Numminen piano festivaalin yhteydessä pianonsoitonmestarikurssin, jossa opettajana toimii pianotaiteilija ja musiikin tohtori Eveliina Sumelius-Lindblom. Kurssille on valittu aktiivioppilaiksi kahdeksan oppilasta Porvoonseudun, Keskisen Uudenmaan, Riihimäen, Keravan sekä Hyvinkään musiikkiopistoista

Tervetuloa kuuntelemaan huippuluokan pianonsoiton opetusta Nummisten tapahtumatalolle!

Kurssin loppukonsertti pidetään ke 26.6. klo 18, tervetuloa myös sinne!
Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ohjelma

klo 9.30–10 Musiikillinen aamunavaus, Eveliinan alustus ja keskustelua pianonsoiton tärkeistä teemoista kurssilaisten kanssa

klo 10–13 opetusta

klo 13–14 lounastauko, myös yleisöllä on mahdollisuus nauttia lounasta samassa talossa sijaitsevassa Nummisten Ruokalassa.

klo 14–17 opetusta

ma 24.6. myös ryhmätunti klo 17.15–18.15

                Joonas Haavisto ja Kestutis Vaiginis

                TORSTAI 27.6 KLO 13.00 - 15.00


Mestarikurssi jazzista ja improvisoinnista

Tervetuloa mukaan kaikki jazzista, improvisoinnista, duotyöskentelystä sekä säveltämisestä kiinnostuneet! Pianisti Joonas Haavisto ja saksofonisti Kestutis Vaiginis kertovat näistä kiehtovista aiheista, ja saamme myös nauttia heidän upeasta yhteissoitostaan.

Tervetuloa inspiroitumaan ja oppimaan uutta!

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta sukeltaa jazzin maailmaan kahden mestarimuusikon johdolla!

Saksofonisti Kestutis Vaiginis ja pianisti Joonas Haavisto kuuluvat maansa eturivin jazzmuusikoihin. Hei ovat esiintyneet mm. Blue Note Jazz Clubilla New Yorkissa, Tokyo Jazz Festivaalilla sekä North Sea Jazz Festivaalilla. Liettualainen Kestutis on opiskellut maineikkaassa Manhattan School of Musicissa ja julkaissut useita levyjä kansainvälisten tähtien kanssa. Steinway artisti Joonas Haavisto on esiintynyt kamariorkesterien solistina ja menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa. Hän on esiintynyt trionsa kanssa ympäri maailman ja julkaissut viisi albumia.

Haavisto ja Vaiginis tapasivat ensi kertaa Liettuan isoimman pianokilpailun Jazz Improvizacijan yhteydessä 2006. Joonas voitti kyseisen kilpailun ja sieltä asti duo on tehnyt yhteistyötä erilaisissa kokoonpanoissa. Debyyttilevy Moon Bridge julkaistaan maailmanlaajuisesti japanilaisen Eight Island levy-yhtiön toimesta keväällä 2024. Pohjoismaisia ja Baltialaisia sävyjä sisältävän musiikin keskiössä kristallin kirkkaat melodiat yhdistyvät melankolisiin harmonioihin sekä kupliviin rytmeihin.

Mestarikurssin järjestää Musiikkiopisto Mäntsälässä, yhteistyössä Numminen piano Festival

MESTARIKURSSI ON KAIKIKILLE AVOIN JA ILMAINEN